bannerPos

Omstillingsparat i 40 år

Redaktionen

14-08-2019 17:11

Birte Ladefoged Larsen, Grindsted, har 40 års jubilæum hos Tellus Advokater i Billund.

Hun ville egentlig have været hospitalslaborant. Men da hendes far havde besøg af revisoren på familiens gård, spurgte han, om de ikke havde brug for en elev. Og da afdelingen netop var ved at kalde elever ind til jobsamtale, kom Birte med i puljen og begyndte på regnskabskontoret i Grindsted 1. august 1979.

- Jeg har været privilegeret at prøve alverdens ting og været omstillingsparat i 40 år, siger Birte Ladefoged, der har hjulpet i planteafdelingen, lønbogholderiet og i receptionen. Hun blev også kredsansvarlig, da regnskabssystemet Ø90 skulle indføres i starten af 80’en. Her skulle hun blandt andet besøge en række landmænd for at indføre dem i systemet.

Birte Ladefoged flyttede i 1998 fra regnskab til ejendomsafdelingen, hvor hun sad med købsaftaler og skøder, og siden 2010 har hun været ansat i JL Advokater og siden Tellus.

Jubilæet markeres fredag for indbudte gæster.

Vestjyllands Andel køber én af landets største specialforretninger

Fra 1. oktober 2019 overtager Vestjyllands Andel aktiviteterne i AgroLand i Vamdrup. I samme forbindelse ændrer grovvareselskabets fysiske butikker navn fra Energi & Hobby til netop AgroLand.

New Holland viser nyt frem på Have og Landskab 2019

De besøgende på New Holland standen ved 2019-versionen af Have og Landkab kan se frem til at opleve et line-up af nyheder indenfor kompakt-traktorer, traktorer, jordfræsere og CE-maskiner.

- Det er fuldstændig »Klods-Hans«, at man skal være færdig med at høste 20. august

Europaparlamentariker Asger Christensen (V) har bedt EU-Kommissionen om svar på, hvordan de andre lande tolker reglerne, når det kommer til de høstfrister, som danske landmænd skal overholde.

Ingen yderligere stramninger til landbrugets brug af sprøjtemidler lige om hjørnet

Den nye miljøminister Lea Wermelin (S) vil afvente undersøgelser, før hun eventuelt vil sætte gang i yderligere stramninger for landbrugets brug af sprøjtemidler. Dermed er forbud mod sprøjtning på §3-arealer også foreløbigt udskudt.

Lad markskydning fortsætte

Skydning af avlsdyr på marken skal nedbringes. Den praksis skulle hindre, at udegående dyr blev stressede af transport op til slagtning, og det bør kunne fortsætte, mener Erling Bonnesen, der har stillet to spørgsmål til fødevareministeren.

Fint udbytte i mosejorden

Onsdag eftermiddag kunne Jan Nørgaard endelig køre mejetærskeren ud i maltbyggen ved Store Vildmose i Vendsyssel. Nu køres der på højtryk, så alle afgrøder forhåbentlig er i hus inden onsdag i næste uge, hvor der igen er lovet regn.
Side 1 af 1611 (32212 artikler)Prev1234567160916101611Next