bannerPos

Omstillingsparat i 40 år

14-08-2019 17:11

Birte Ladefoged Larsen, Grindsted, har 40 års jubilæum hos Tellus Advokater i Billund.

Hun ville egentlig have været hospitalslaborant. Men da hendes far havde besøg af revisoren på familiens gård, spurgte han, om de ikke havde brug for en elev. Og da afdelingen netop var ved at kalde elever ind til jobsamtale, kom Birte med i puljen og begyndte på regnskabskontoret i Grindsted 1. august 1979.

- Jeg har været privilegeret at prøve alverdens ting og været omstillingsparat i 40 år, siger Birte Ladefoged, der har hjulpet i planteafdelingen, lønbogholderiet og i receptionen. Hun blev også kredsansvarlig, da regnskabssystemet Ø90 skulle indføres i starten af 80’en. Her skulle hun blandt andet besøge en række landmænd for at indføre dem i systemet.

Birte Ladefoged flyttede i 1998 fra regnskab til ejendomsafdelingen, hvor hun sad med købsaftaler og skøder, og siden 2010 har hun været ansat i JL Advokater og siden Tellus.

Jubilæet markeres fredag for indbudte gæster.

Nyt værktøj sikrer hurtig og effektiv rengøring af rullende mælkeautomat til kalve

En stor del af Calvex’ kunder gør et godt stykke arbejde omkring den daglige rengøring af deres Mælketaxa. Men der er også plads til forbedringer, lyder det fra firmaet, som nu gør rengøringen endnu nemmere i hverdagen.

Plus 15 procent efterafgrøder ødelægger mere, end det gavner

Foreningen for reduceret jordbearbejdning i Danmark har i årevis argumenteret for, at der er brug for langt større frihed til at sammensætte gode, effektive blandinger med indhold af bælgplanter – uden at blive hørt. Det fremmer ikke forståelsen for efterafgrøderne, siger formanden for FRDK’s fagudvalg.

Vi vil behandles ordentligt!

Efterafgrøderne forværrer klimakrisen – bak op om »Oprør fra landet«, anbefaler en af initiativtagerne, Peter Kiær.

Økologien fænger: - Sjovt med det gamle håndværk

Det gamle håndværk har været sjovt at vende tilbage til. Og ny teknologi lokker, siger Ulrik Olsen.

Økologitilskud og handelsstrategi reddede bundlinjen

Hvis Agrovest var fortsat med konventionel drift, havde økonomien været dårligere i både 2018 og 2019.

Økologisk omlægning var det bedste valg for bundlinjen

En driftsleders jobskifte gav anstødet til, at Agrovest droppede konventionelt landbrug. Omlægningen er gået godt, fortæller medejer af det økologiske planteavlsselskab, Ulrik Olsen.

Bøden for en udgået dunk i kemirummet er 8.000 kroner

Brug tid her i vinter på at gennemgå kemirum og kemilager. - Det kan være den bedste timeløn, du kan sikre dig, i forhold til risikoen for, at der i tilfælde af en kontrol bliver fundet ulovligt kemi, påpeger Agrovi.

Veterinær julesang møder kritik i landbruget

- Det er dårlig stil, lyder det fra Per Bardrum, direktør hos Danske Svineproducenter, om en julesang fra statslige veterinærfolk, der sang om skærpet kontrol og om at give transportører med logbogsændringer »det glatte lag«. Humor og satire er okay til en julefrokost, lyder det fra Fødevarestyrelsen.

DLG-messe med klima og vækst på dagsordenen

Ringsted Sport Center danner i begyndelsen af januar rammen om DLG VækstForum, der blandt andet har fokus på klima og bæredygtighed.

Skån klima og natur for politisk aktivisme

Skån klima og natur for politisk aktivisme
Side 1 af 1723 (34459 artikler)Prev1234567172117221723Next