bannerPos

Patriotisk: - Husk at hente appen

Screenshot fra appen.
24-09-2020 09:48

Landbrugsstyrelsen er som bekendt begyndt at bruge satellitfotos til at tjekke, om landmænd overholder aktivitetskravene på sine marker. Som noget nyt har de nu lanceret en app, hvor kontrollen med markerne lægges over.

I den forbindelse minder Patriotisk Selskab om vigtigheden i at downloade appen.

- Appen er det eneste sted, hvor du kan reagere, hvis du har opfyldt aktivitetskravene, men din mark er rød på Landbrugsstyrelsens satellitfotos. Det er derfor vigtigt, at du får hentet appen, opfordrer Patriotisk Selskab til på deres hjemmeside.

Man finder appen i Google Play eller App Store, hvor man normalt henter dine apps. Appen hedder såmænd blot »Landbrugsstyrelsen«

For at kunne logge ind i appen, skal man bruge sit fysiske NemID-nøglekort til sin medarbejdersignatur.

Allerede den 11. oktober sender Landbrugsstyrelsen et høringsbrev til landmænd, med røde marker – også selvom man ikke har gjort noget forkert, og man stadig har to uger til at nå at opfylde aktivitetskravet.

Gennem appen kan man tage billeder af sine marker, når aktivitetskravene er opfyldt, hvilket betragtes som en besvarelse af høringsbrevet.

Suspension af vaccine ophævet

Fødevarestyrelsen har ophævet suspensionen af anvendelsen af vaccinen Suvaxyn PRRS MLV til svin mod PRRS. Producenten Zoetis glæder sig over styrelsens afgørelse.

Glæde over tredoblet pulje til modernisering

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion har længe presset på for at få øget puljen med midler til modernisering og etablering af mere klima- og miljøvenlige slagtesvinestalde. Nu er puljen tredoblet.

Klimaminister glad for delaftale om en klimalov for EU

Der er nu taget det første skridt mod en aftale om en europæisk klimalov. Klimaloven skal sikre, at målet om klimaneutralitet senest i 2050 bliver juridisk bindende, og det er klimaminister Dan Jørgensen (S) godt tilfreds med.

Arla hæver aconto-prisen med 7,50 øre

Arlas aconto-pris for konventionel mælk vil stige med 7,50 øre pr. kg fra 1. november.

Markedspodcasten - Europæisk hvedepris tordner derudaf

Til trods for en stor lagerbeholdning mange steder, så stiger hvedeprisen. Hvordan kan det hænge sammen? Og hvilken betydning har det for planteavlerne? I podcasten bliver der som altid rundet de vigtigste tendenser indenfor afgrødemarkedet. Markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro - og chefredaktør Jacob Lund-Larsen - gør dig klogere på, hvordan du bør agere.

Vis lederskab i S og V

Sexisme, køn og klima fylder næsten hele dagsordenen og sendefladen i medierne. Og det selv om et af Danmarks højest profilerede erhverv, minkavl og pelsindustri, er ved at bukke under.

EU-strategi støtter fødevareproducenterne

L&F med Martin Merrild i spidsen bakker op om, at Europarådet vil støtte landmænd og fødevareproducenter ved at styrke et mere bæredygtigt europæisk fødevaresystem.

Seks nye tilfælde af ASF i Brandenburg

Nu er der i alt bekræftet 86 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.

Agtech-virksomhed får ny kapital

Virksomheden TeleSense Inc. har fået tilført 10,2 millioner dollars i kapital for at øge produktionen. Samtidig bliver kendt dansk-amerikaner inden for kornbranchen nyt medlem af bestyrelsen.
Side 1 af 1953 (39060 artikler)Prev1234567195119521953Next