bannerPos

Lely udpeger tre medlemmer til repræsentantskab

Formand Alexander van der Lely.
12-06-2020 10:43

Lely har fået valgt tre ud af fire medlemmer til deres »supervisory board« i forbindelse med annonceringen i september om, at virksomheden fremover også skal have et repræsentantskab.

De tre personer er henholdsvis:

Formand Alexander van der Lely der i 15 år var administrerende direktør for familievirksomheden til slutningen af 2019, hvor han selv valgte at stoppe og indtræde i repræsentantskabet.

Dirk de Groot der i øjeblikket er senior vicepræsident samt leder af forretningsenheden for CGI, Holland. Han er også medlem af bestyrelsen i NL Digital,  Digicampus samt medstifter af DiTTLab. 

Det tredje medlem er John Quist, der er administrerende direktør og bestyrelsesformand for Unica Groep BV og som har en række lederstillinger i bagagen.

- Bestyrelsen vil hjælpe med at sikre, at Lely forbliver et sundt, familieejet selskab. På grund af værdifuld viden og erfaring fra disse meget professionelle medlemmer kan de udføre deres rolle som vejledere og rådgivere for direktionen, lyder det i en pressemeddelelse.

Det er planen, at der skal vælges et fjerde medlem.

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.

Markant flere handler med ejendomme i år

Agri Nord oplever et markant øget salg af landbrugsejendomme. Det er alle typer af ejendomme, fortæller teamleder.

Handlen med landbrugsejendomme på vej op

Den landsdækkende formidler af ejendomme, Landbrugsmæglerne, oplever, at markedet er ved at komme sig efter at have været mærket af coronakrisen i marts, april og noget af maj måned.

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.
Side 1 af 1888 (37758 artikler)Prev1234567188618871888Next