Valtra får ny chef i Danmark

Sales Manager hos Valtra i Danmark, Jimmi Ravnborg, har fra tirsdag overtaget ansvaret for Valtra i Danmark. Han kommer til at stå i spidsen for Valtras danske team, der i dag består af fire medarbejdere, hvoraf salgs- og serviceteamet holder til på Valtras danske kontor i Fredericia.

- Jeg ser frem til nu at stå i spidsen for vores stærke team i Danmark. Vi skal fortsætte det værdifulde samarbejde, vi har med vores forhandlernetværk om at levere traktorer og servicere maskinflåder til vores mange kunder”, fortæller Jimmi Ravnborg, der fortæller, at han har været med i mange år, og derfor ved alt om vigtigheden af at levere en høj driftssikkerhed ude hos landmænd, skovbrug og maskinstationer.

For at styrke salgsteamet yderligere søger Valtra i Danmark lige nu en salgs- og produktspecialist, som skal medvirke til at supportere forhandlernetværket via rådgivning og produkttræning samt salgsaktiviteter i hele Danmark. Denne person vil blive tilknyttet Valtras kontor i Fredericia.

I mange år har Valtra i udpræget grad været brugt som skovtraktor på grund af den stærke motor og konstruktion, men de seneste to årtier har producenten udviklet og innoveret sin produktportefølje til at inkludere traktormodeller i alle størrelser. I dag dækker Valtra alle traktorbehov i markedet, og har stort fokus på at være i front med ny teknologi specialiseret til de enkelte målgrupper.

Læs også