bannerPos

Valtra får ny chef i Danmark

Jimmy Ravnborg
05-08-2020 15:13

Sales Manager hos Valtra i Danmark, Jimmi Ravnborg, har fra tirsdag overtaget ansvaret for Valtra i Danmark. Han kommer til at stå i spidsen for Valtras danske team, der i dag består af fire medarbejdere, hvoraf salgs- og serviceteamet holder til på Valtras danske kontor i Fredericia.

- Jeg ser frem til nu at stå i spidsen for vores stærke team i Danmark. Vi skal fortsætte det værdifulde samarbejde, vi har med vores forhandlernetværk om at levere traktorer og servicere maskinflåder til vores mange kunder”, fortæller Jimmi Ravnborg, der fortæller, at han har været med i mange år, og derfor ved alt om vigtigheden af at levere en høj driftssikkerhed ude hos landmænd, skovbrug og maskinstationer.

For at styrke salgsteamet yderligere søger Valtra i Danmark lige nu en salgs- og produktspecialist, som skal medvirke til at supportere forhandlernetværket via rådgivning og produkttræning samt salgsaktiviteter i hele Danmark. Denne person vil blive tilknyttet Valtras kontor i Fredericia.

I mange år har Valtra i udpræget grad været brugt som skovtraktor på grund af den stærke motor og konstruktion, men de seneste to årtier har producenten udviklet og innoveret sin produktportefølje til at inkludere traktormodeller i alle størrelser. I dag dækker Valtra alle traktorbehov i markedet, og har stort fokus på at være i front med ny teknologi specialiseret til de enkelte målgrupper.

Forlæng tilladelser til produktion i særlige tilfælde

Det skal være muligt at forlænge produktionstilladelser, så producenter under ekstraordinære omstændigheder kan lukke ned for produktion uden at skulle risikere, at de ikke kan åbne for den igen, når tiderne bliver bedre, mener miljøudvalgsformanden i LandboNord.

Blå blok indkalder til samråd om minivådområder

Det går alt for langsomt med at få godkendt ansøgninger om minivådområder, mener blå blok, der nu kalder fødevareminister Mogens Jensen (S) i samråd.

Ny uddannelse til bestyrelsesmedlemmer

Danmark har fået sin første uddannelse målrettet bestyrelsesmedlemmer i andelsselskaber og lignende virksomheder. Det første hold er netop udklækket.

Jagt på et spøgelse

Hvor der ikke sås vintersæd, skal der sås efterafgrøder – undtagen ved sent optagne rodfrugter. Det er landbrugets bedste middel til at jage det politiske kvælstof-spøgelse på flugt, mener næstformanden i Bæredygtigt Landbrug.

Dyrenes Beskyttelse går i krig mod minkindustrien

Debatten om dyrevelfærd raser på blandt andet minkområdet. Nu kræver Dyrenes Beskyttelse, at minkindustrien bliver udfaset i Danmark.

Bedriftsbesøg om det gode håndværk

Der var et inspirerende bedriftsbesøg hos familien Hansen ved Lintrup forleden, hvor Syddansk Kvæg i samarbejde med SLF havde inviteret til en snak om gode vaner i stalden samt lav dødelighed og høj ydelse blandt gårdens dyr

Guld kan være en fornuftig investering

Det kan være fornuftigt at have guld med i investeringsporteføljen, vurderer en analytiker.

Diarré-udfordringer løst med vaccine

Det koster både bundlinje og arbejdsglæde, når fravænningsdiarréen florerer i klimastalden. Løsningsforslagene er mange og effekten forskellig fra besætning til besætning. Svinefagdyrlæge Jens Sørensen fra Danvet har dog erfaret, at vaccination mod E. coli både kan redde griseliv og forhindre økonomiske tab.

Tyskland: Afrikansk svinepest påvist langt fra det truede område

Der er fundet ASF i et vildsvin i Brandenburg langt fra det definerede truede område. Således er der nu påvist 37 ASF-tilfælde i Tyskland. En endelig bekræftelse afventes stadig.
Side 1 af 1933 (38648 artikler)Prev1234567193119321933Next