WashPower klar med flere nyheder

På WashPowers stand kan man opleve en kyllingehusvasker og den nye serie af højtryksrensere.

Gennem de sidste tre år har WashPower haft succes med salg af over 400 robotvaskere til svinestalde i både ind- og udland. Nu har den jyske virksomhed flere produkter på vej til landbrugsbranchen.

- Vores kyllingehusvasker har vi udviklet på over tid, og vi har nu en prototype, der er driftssikker. Den kan vaske lofter og sider ned samtidig med, at den sætter hele stalden i blød, fortæller Mogens Vestergaard, der er sælger hos WashPower. 

Kyllingehusvaskeren er i gang med at blive afprøvet hos potentielle kunder, der skal give produktet feedback. Indtil videre har der ifølge Mogens Vestergaard kun været positive tilbagemeldinger på produktet.

Stor efterspørgsel

WashPower har ikke tidligere lavet produkter til kyllingeproducenter, men da de oplevede en stor efterspørgsel på et produkt, der kunne hjælpe til med rengøringen, satte de gang i udviklingen og produktionen af kyllingehusvaskeren.

- Vi kunne forstå, at mange havde store udfordringer med at få vasket lofterne ned i kyllingestaldene. Vores nye produkt gør arbejdsgangen nemmere og bliver dermed en kæmpe hjælp for de medarbejdere, der står med opgaven, siger Mogens Vestergaard, der tilføjer, at kyllingehusvaskeren også kan bruges i andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser.

WashPower har i anledningen af NutriFair produceret endnu en kyllingehusvasker, der skal vises frem på messen.

- Vi glæder os rigtig meget til NutriFair. Vi håber på at få en masse emner, som har lyst til at få en demonstration af produktet. Min bil står efterfølgende klar med traileren til at køre rundt til potentielle kunder i Danmark, der gerne vil prøve den, fortæller Mogens Vestergaard.

Højtryksrenserpumper

Udover kyllingehusvaskeren vil WashPower også præsentere en ny højtryksrenser-serie under dette års messe.

- Vores nye højtryksrenserpumpe-serie henvender sig faktisk til alle, der kan have brug for højtryksrens. Vi har en serie med stationære pumper og mobile pumper på hjul, siger Mogens Vestergaard, der sammen med fem-seks andre medarbejdere fra WashPower tager flere modeller fra den nye serie med, der skal vises frem til de besøgende.

- Vi vil rigtig gerne være gode til at hjælpe både landbrug og industri med rengøringsopgaver. Vi vil være landbrugets fortrukne samarbejdspartner inden for rengøring. Det er det, vi bruger al vores energi på, så det skal vi gerne lykkes med, fortæller Mogens Vestergaard.

hl

NutriFair 2020

 • Fagmesse for husdyrproducenter
 • +270 udstillere
 • Strækker sig over to dage:
  • Onsdag den 15. januar kl. 09.00-17.00
  • Torsdag den 16. januar kl. 09.00-17.00
  • Adressen er Messe C, Vestre Ringvej 101, Fredericia
  • Det er niende gang, at messen løber af stablen
  • Arrangørerne er Messe C i samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører

Praktisk information:

 • Messe C har mere end 3.500 gratis parkeringspladser lige ved døren 
 • Hvis du henter Messe C-app'en har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen
 • Se udstillerliste, en oversigt over messen, konferenceprogram og meget mere inde i avisen og på www.nutrifair.dk
 • Det er gratis at deltage på NutriFair. Alle besøgene skal blot tilmelde sig via www.nutrifair.dk og fremvise billetten ved indgangen

Læs også