bannerPos

Messe-debutant har slået alle rekorder

Mælkeproducent Niels Stamp fra Skærbæk er en af de danske landmænd, der har valgt en robotløsning fra Kolding-virksomheden SAC. På NutriFair kan man se og høre mere om virksomhedens brede vifte af forskellige malkeløsninger.

Henning K. Andersen

12-01-2019 11:30
En af Europas førende producenter af malkeudstyr, A/S S. A. Christensen fra Kolding, har travlt som sjældent set. Firmaet er for første gang med på landbrugsmessen i Messe C.

For første gang kan man møde S. A. Christensen (SAC) på NutriFair. Selskabet, der har hovedsæde i Kolding, har haft et travlt 2018, godt hjulpet af de vilkår, som mælkeproducenterne har for nærværende.

- Vi har slået alle rekorder i Danmark. Vi har lavet rigtig mange nye stalde og også mange moderniseringer. Vi forventer at få omtrent lige så travlt i år, og det vil givetvis smitte af på stemningen og udbyttet af NutriFair, siger Claus Brinks, der er regional salgschef i firmaet.

Ansporet af den succes har SAC valgt at tage med til årets NutriFair-messe. Firmaet har været i branchen for malkeudstyr i 80 år, og i halvdelen af den tid har prioriteringen på udstillingsområdet i Danmark været den samme.

Kan tilføre værdi

Men nu øger koncernen altså sin indsats og vælger også fagmessen i Fredericia som udstillingsvindue.

- Vi har vurderet, at vi kan tilføre ekstra værdi via NutriFair. De internationale messer ligger tæt nu her, og der ser vi NutriFair som en god udstilling, som ligger rigtig godt i kalenderen, fortæller Claus Brinks.

"- Vi har slået alle rekorder i Danmark. Vi har lavet rigtig mange nye stalde og også mange moderniseringer. Vi forventer at få omtrent lige så travlt i år"
Claus Brinks, S. A. Christensen

Han tilføjer, at SAC-forhandlere har rost NutriFair som et forum, der genererer mange gode emner at arbejde videre med. SAC’s danske forhandlere har tidligere deltaget på udstillingen, men i januar samles alle kræfterne under en paraply.

- Vi møder også mælkeproducenter rundt omkring, som siger, at NutriFair er en rigtig god oplevelse. Det skal vi respondere på – vi skal være der, hvor kunderne er, konstaterer Claus Brinks.

Eksporterer til 65 lande

Blandt nyhederne fra SAC er en opgraderet, udvendig malkekarrusel med en masse nye features på.

- Der kommer et fire-pladsers modul med, som vi kan vise på NutriFair. Desuden vil vi vise vores dobbeltboks malkerobot, som vi har solgt en del af i år, siger Claus Brinks.

SAC er et familieejet selskab med eksport til 65 lande og datterselskaber i blandt andet Holland, Frankrig, Norge, Sverige og Rusland.

 

Danmark indgår energisamarbejde med Argentina

Danmarks erfaring med vedvarende energi kan hjælpe Argentina med at omstille landets energisektor. De to lande underskriver en samarbejdsaftale i forbindelse med dronningens statsbesøg i disse dage.

Lån i eget selskab kan give et stort skattesmæk

Det kan være fristende at låne penge af sit eget selskab, men det kan i værste fald ende med et milliondyrt skattesmæk, siger chefrådgiver i LandboNord.

Minister kom forbi

I går besøgte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og Venstres lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen virksomheder i Vejen kommune.

Fremtidens kvægstald bliver med mindre inventar

Mere fleksibilitet og mindre inventar. Sådan lyder en af spådommene om fremtidens kvægstald.

Seges med i opløb om dansk designpris

Seges' it-værktøj CropManager er inde i billedet til at vinde en Danish Design Award i kategorien Save Ressources.

Krybestrøm spændte ben for ydelsen

10 år gamle foranstaltninger mod krybestrøm var irret over, da Niels Dengsø Jensen sidste år oplevede markant fald i ydelsen.

Ubegrundet pesticid-frygt er åbenbart stærkere end god gammeldags retssikkerhed

Der er ingen risiko for det danske grundvand i forhold til de lovlige og godkendte sprøjtemidler, der anvendes i dag – og juridisk halter grundlaget også for ministerens nye initiativ, skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.
Side 1 af 1489 (29765 artikler)Prev1234567148714881489Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer