bannerPos

Tysk foderkæmpe søger både gæster og partnere i Danmark

Euroduna er leveringsdygtig i en lang række foderingrediensprodukter, og vil gerne være større på blandt andet det danske marked.

Henning K. Andersen

12-01-2019 13:30
I et forsøg på at vækste her til lands er en af udstillerne, tyske Euroduna Rohstoffe, ikke kun på jagt efter gæster på messen. Firmaet leder også efter nye samarbejdspartnere.

I Barmstedt nær Hamborg havn holder Euroduna Rohstoffe til. Selskabet, der er en af de førende leverandører af råvarer og ingredienser til foderblandinger i Europa, har ambitioner om at vækste i Danmark, og derfor er selskabet til stede på NutriFair, ikke kun for at komme i kontakt med gæster, men også med andre udstillere.

- Vi glæder os til at møde aktørerne på NutriFair, fortælle om os selv og blive mere kendte i Danmark. Vi håber at opbygge nye netværk – også i forbindelse med udstillerfesten, siger selskabets salgschef Robin Dubbeldam.

I det nordtyske har Euroduna for nyligt åbnet et 2.400 kvadratmeter stort lager, hvor et nyt på 1.750 kvadratmeter er under opførelse.

I Danmarks baghave

Med blot cirka halvanden times kørsel til den dansk-tyske grænse kan Euroduna således hurtigt klare forsendelser til Danmark. Og NutriFair er af stor interesse for det tyske selskab.

- Vi har allerede aktiviteter i Danmark, og vi vil gerne booste engagementet yderligere. Med 250 udstillere og næsten udsolgt er NutriFair et meget spændende forum for os, og vi påtænker at komme igen de kommende år, hvis deltagelsen er en succes, fortæller Robin Dubbeldam,

som er tredje generation i den familieejede virksomhed.
Det tyske selskab er blandt andet leveringsdygtig i kartoffelprotein, lactose og mælkepulver.

 

Vil have fat i de små landbrug

Alt for mange mindre landbrug er ikke medlemmer af familielandbrug- eller landboforening, mener NF Plus-formand Kurt Jørgensen. Det skal der laves om på.

Økonomimøde: - Gør det bedre, og jagt spild

Under onsdagens økonomimøde for mælkeproducenter blev kvægnøgleresultaterne for 2018 gennemgået. Kvægbrugskonsulenterne opfordrede til, at man går på spildjagt.

Usikkert med målinger i februar

Hos Yara Danmark er kvælstofprognosens lavere tilførsel af kvælstof forventet. Men usikkerheden fra målinger foretaget først i februar til korrekt niveau senere i sæson er stor og appellerer, ifølge chefagronomen, til brug af N-tester.

Bekæmp ukrudt så snart det er muligt

Det lune vejr har allerede sat gang i væksten i afgrøderne og dermed også ukrudtet. Vær klar til bekæmpelse af græsukrudt, når muligheden igen byder sig.

Kvælstofbehov reduceret med 10.000 tons

Kvælstofprognosen for 2019 er offentliggjort og viser, at der i dele af landet er et mindre behov for tilførsel af kvælstof, end kvælstofnormerne foreskriver.

Politi advarer om gps-tyverier fra landbrugsmaskiner

Politiet i Midt- og Vestjylland opfordrer landmænd og maskinstationer til at sikre gps-udstyr. Den seneste måned har man fået flere anmeldelser om tyveri.

Kolbøtter på svinemarkederne

Efter lang tids dødvande er det forventede opsving kommet i gang på svinenoteringerne i ind- og udland. Noteringen i Danmark stiger mandag med 20 øre for konventionelt svinekød, mens noteringen i Tyskland denne uge steg med over 50 øre.

Undgå ECA-vand til rengøring

ECA-vand indeholder ingen vaskeaktive stoffer og bør derfor ikke bruges til rengøring af malkeanlæg eller -tank, lyder det fra Seges.

Miljøministeren klæber til taburetten med valgflæsk

Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) skyder forbi, når han udelukkende giver landbruget skylden for Tolylfluanid og Dichlofluanid i drikkevandet, mener bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1492 (29823 artikler)Prev1234567149014911492Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer