bannerPos

Landbrugsstyrelsen: Udskyder ansøgningsrunden for nye tilsagn til slutningen af året

Ansøgningsrunden for nye tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer er udskudt.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
30-07-2020 08:59
Ansøgningsrunden for ansøgninger om nye tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer løber fra medio november til 31. december.

Ansøgningsrunden for nye tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer, der gælder fra 1. september 2020, var oprindeligt planlagt til 10. august til den 30. september.

Landbrugsstyrelsen har udskudt ansøgningsrunden, så den løber fra medio november til 31. december 2020.

- Vi melder den endelige startdato ud senere, skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Udskydelsen fremgår af bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om markblok, elektronisk fællesskema og elektroniske tilsagnsskemaer, som netop er trådt i kraft.

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next