bannerPos

Let bliver det ikke: Økologiformand går efter at blive klimaneutral inden 2030

Hans Erik Jørgensen, formand for Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer, fortalte på sommermøde på Nordsjælland tirsdag aften om de udfordringer, som han lige nu kæmper med for at få nedsat sin udledning af drivhusgasser. Foto: Lasse Ege Pedersen

Lasse Ege Pedersen

13-06-2019 08:23
Formand for Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer Hans Erik Jørgensen fortæller, at han har en ambition på klimaområdet, som går noget længere end den, som Landbrug & Fødevarer ellers har stillet op.

Står det til formanden for Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer, Hans Erik Jørgensen, så skal hans bedrift ved Haarby på Fyn, hvorfra han blandt andet producerer 6.000 slagtesvin, være klimaneutral lang tid før 2050, som ellers er den tidshorisont, som Landbrug & Fødevarer regner med i sit klimaudspil.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next