bannerPos

Chefstrateg forudser 60-årige lån

DLG havde i år valgt at lægge deres Vækstforum i Ringstedhallerne, og havde samlet det til et en-dags arrangement. Det gav rigtig god stemning og mange besøgende.

Henrik Sieben

Journalist
10-01-2019 08:00
DLG Vækstforum, der blev afviklet onsdag i Ringsted Hallerne, havde fokus på nyt til såvel planteavlere som husdyrbrugere, men også på økonomien i dansk landbrug. Chefstrateg forudser 60-årige lån.

Efter rædselsåret i dansk landbrug, vækstsæson 2018, var der ved DLG Vækstforum onsdag i Ringsted stort fokus på fremtiden for dansk landbrug. Dagen bød på flere end 20 forskellige spændende indlæg henvendt til såvel husdyrbrugere som planteavlere, og som nævnt med vægt på, at økonomi spiller en betydende rolle for alle i landbruget.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next