Corona: Generalforsamlinger i aften udsættes

KHL og Centrovice meddeler nu, at deres generalforsamlinger onsdag aften aflyses på grund af corona-udviklingen, og udsættes til et senere tidspunkt.

I lyset af udviklingen med Corona, samt statsministerens klare udmelding om at vise hensyn til hinanden, vælger bestyrelserne i Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) og  fynske Centrovice at udsætte generalforsamlingerne onsdag den 11. marts.

- Vi holder generalforsamlingen i vores eget hus, hvilket er medvirkende til, at vi vælger at udsætte, da vi også skal holde virksomheden kørende, udtaler formand Hans Damgaard, KHL

- Vi er godt klar over, at vi ikke er i nærheden af de 1.000 deltagere, men det er en erhvervsklynge, vi samler til vores generalforsamling. Den vil vi gerne undlade at udsætte for risiko i den nuværende situation”, siger Torben Povlsen, formand for Centrovice.

Fælles for begge lyder det, at sundhedsmyndighedernes faglighed vægtes højt, og at udviklingen pt. går meget stærkt, hvorfor generalforsamlingerne må afholdes på et senere tidspunkt.

Læs også