bannerPos

Corona: Generalforsamlinger i aften udsættes

Der bliver hverken generalforsamling i Vissenbjerg (billedet fra sidste års generalforsamling) eller i Kolding i aften. Foto: Erik Hansen

AF: ERIK HANSEN

REDAKTØR, LANDBRUGFYN
11-03-2020 10:24
KHL og Centrovice meddeler nu, at deres generalforsamlinger onsdag aften aflyses på grund af corona-udviklingen, og udsættes til et senere tidspunkt.

I lyset af udviklingen med Corona, samt statsministerens klare udmelding om at vise hensyn til hinanden, vælger bestyrelserne i Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) og  fynske Centrovice at udsætte generalforsamlingerne onsdag den 11. marts.

- Vi holder generalforsamlingen i vores eget hus, hvilket er medvirkende til, at vi vælger at udsætte, da vi også skal holde virksomheden kørende, udtaler formand Hans Damgaard, KHL

- Vi er godt klar over, at vi ikke er i nærheden af de 1.000 deltagere, men det er en erhvervsklynge, vi samler til vores generalforsamling. Den vil vi gerne undlade at udsætte for risiko i den nuværende situation”, siger Torben Povlsen, formand for Centrovice.

Fælles for begge lyder det, at sundhedsmyndighedernes faglighed vægtes højt, og at udviklingen pt. går meget stærkt, hvorfor generalforsamlingerne må afholdes på et senere tidspunkt.

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.

Markant flere handler med ejendomme i år

Agri Nord oplever et markant øget salg af landbrugsejendomme. Det er alle typer af ejendomme, fortæller teamleder.

Handlen med landbrugsejendomme på vej op

Den landsdækkende formidler af ejendomme, Landbrugsmæglerne, oplever, at markedet er ved at komme sig efter at have været mærket af coronakrisen i marts, april og noget af maj måned.

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.
Side 1 af 1888 (37758 artikler)Prev1234567188618871888Next