bannerPos

LandboSyd-mål: Omsætning på 100 millioner kroner

LandboSyds formand, Mogens Dall glæder sig over, at LandboSyd er inde i en positiv og stærk udvikling politisk og økonomisk. Her er han knipset på Det Sønderjyske Fælledyrskue i sommer. Arkivfoto: Jacob Lund-Larsen

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær og journalist
09-01-2019 07:00
Formand for LandboSyd, Mogens Dall vil arbejde for et mere robust landbrugserhverv efter store udfordringer i 2018.


Bedre vilkår og et mere robust landbrug, der er klar til at imødegå udfordringerne. Det er nogle af ønskerne til 2019 fra formand for LandboSyd, Mogens Dall. Han mener, at tørken og faldende afregningspriser i 2018 ubønhørligt afslørede, at landbruget har brug for et mere solidt økonomisk fundament:

- Vi har brug for en indtjening, som kan give os større økonomisk frihed til at agere. Derfor vil vi i LandboSyd fortsat kæmpe for bedre vilkår for vores erhverv, siger Mogens Dall.

Det politiske arbejde for landbruget har sat sig spor. Det gælder kampen for vildsvinehegnet som et værn mod svinepest og kampen for urimelige og tilfældige vilkår omkring genetablering af jord- og stendiger i markerne.

- Vi kan glæde os over et stigende medlemstal, og det kan hænge sammen med, at vi viljefast kæmper for de politiske mærkesager, siger Mogens Dall.

På landsplan faldt medlemstallet i foreningerne med 3,5 procent, og i det sydlige Jylland og på Fyn var nedgangen 4,1 procent. LandboSyds medlemstal steg med 1,6 procent fra 749 til 761 medlemmer.
 

Tilgang af kunder

Han er glad for, at der er stor interesse for at blive medarbejder på LandboSyd og for en tilgang af kunder både fra basisområdet i det sydøstlige Sønderjylland, men også fra den øvrige del af Syd- og Sønderjylland og fra andre dele af landet.

Det sker i et marked, der er præget af skarp konkurrence og en stærk strukturudvikling med faldende antal bedrifter.

Omsætningen er over de seneste år steget med 70 procent og budgetteres til at runde 100 millioner kroner i 2019.

Antallet af udarbejdede regnskaber stiger i rådgivningsvirksomheden, ligesom der er vækst i andre afdelinger i huset. Det gælder for eksempel LandboSyds to datterselskaber og service med lønadministration.

- Det er vigtigt med en rolig og solid vækst over flere år, og det sker helt i overensstemmelse med den strategi 2020, som vi lancerede i 2016.

Strategi 2020 havde klar og tydelig fokus på, hvad vi skal arbejde med til gavn for kunderne. Vi skal i år udvikle videre på strategien frem til 2024, og det kan vi gøre på et godt og positivt grundlag, siger Mogens Dall.
 

 

Danmark indgår energisamarbejde med Argentina

Danmarks erfaring med vedvarende energi kan hjælpe Argentina med at omstille landets energisektor. De to lande underskriver en samarbejdsaftale i forbindelse med dronningens statsbesøg i disse dage.

Lån i eget selskab kan give et stort skattesmæk

Det kan være fristende at låne penge af sit eget selskab, men det kan i værste fald ende med et milliondyrt skattesmæk, siger chefrådgiver i LandboNord.

Minister kom forbi

I går besøgte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og Venstres lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen virksomheder i Vejen kommune.

Fremtidens kvægstald bliver med mindre inventar

Mere fleksibilitet og mindre inventar. Sådan lyder en af spådommene om fremtidens kvægstald.

Seges med i opløb om dansk designpris

Seges' it-værktøj CropManager er inde i billedet til at vinde en Danish Design Award i kategorien Save Ressources.

Krybestrøm spændte ben for ydelsen

10 år gamle foranstaltninger mod krybestrøm var irret over, da Niels Dengsø Jensen sidste år oplevede markant fald i ydelsen.

Ubegrundet pesticid-frygt er åbenbart stærkere end god gammeldags retssikkerhed

Der er ingen risiko for det danske grundvand i forhold til de lovlige og godkendte sprøjtemidler, der anvendes i dag – og juridisk halter grundlaget også for ministerens nye initiativ, skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.
Side 1 af 1489 (29765 artikler)Prev1234567148714881489Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer