bannerPos

Fremover kommer der flere screeninger og evaluering af pesticidafgifter

Arkivfoto

Lasse Ege Pedersen

11-01-2019 15:30
Den politiske tillægsaftale til pesticidstrategien, som blev præsenteret fredag, indeholder ikke kun forbud mod at sprøjte i BNBO. Aftalen sikrer også, at der fremover bliver screenet for mange flere stoffer, end det er tilfældet i dag.

Der afsættes samlet 9 millioner kroner på Finansloven om året til det formål i perioden 2019-2022. Derudover er der i aftalen også sikret, at pesticidafgifterne igen i 2020 skal evalueres. Venstres miljø- og fødevareordfører Erling Bonnesen fortæller, at det var et punkt, som han fik med i sidste øjeblik.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next