Brødrepar køber altid nyt til deres 1.000 ha: - Vi høster over middel i vinterhvede

Maskiner og teknik er blandt det nyeste og bedste i Spanien. Det indrømmer brødrene Herrero, der driver 1.000 hektar plus en omfattende maskinstation. - Og vi er godt tilfredse med den igangværende høst – både med udbytte og det solrige vejr, lyder det, da Effektivt Landbrug er med ude i deres mejetærskere.

Det skal være det nyeste og mest avancerede grej.

Sådan er holdningen hos de to brødre Jose Maria og Juan Carlos Herrero, der driver både 1.000 hektar planteavl og en stor maskinstation nær byen Valladolid i det nordlige Spanien.

Derfor foregår høsten i øjeblikket med to nye John Deere S 700 HillMaster-mejetærskere med 30-fods MacDon FD 135 Flexdraper-skærebord.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs mere om Høst-Tour

»Bondemanden han har altid travlt på sin bondegård«, lyder børnesangen. Og det har landmanden da også - især under høsten. Bliv klar til høst med Effektivt Landbrugs årlige Høst-Tour, hvor vi sætter fokus på vigtige udviklinger og nyheder, du ikke må gå glip af.

Læs mere her

Læs også