Plantekongressen: Deltag fysisk i Herning eller online

Plantekongressen i januar bliver en hybrid, hvor deltagerne kan vælge mellem at møde op i Herning Kongrescenter eller sidde foran skærmen derhjemme.

Den gode nyhed er, at der stadig er Årsmøde og Plantekongres den 12.-13. januar.

- Den knap så gode nyhed er, at situationen omkring corona betyder, at vi ikke vil samle 2.000 mennesker i Herning kongrescenter, oplyser Seges.

Derfor omdanner de tre arrangører, Københavns Universitet, Aarhus Universitet og Seges, nu kongressen til en hybrid, hvor man som deltager kan vælge enten at møde op i Herning eller deltage digitalt.

Mindre program

- Vi er frygteligt kede af, at vi heller ikke denne gang kan holde den store kongres med faglighed, networking, festmiddag og debatter for fuld udblæsning.

- Men i situationen gør vi nu alt for at skabe et godt fagligt arrangement, hvor danske landmænd, rådgivere og alle andre kan blive opdaterede med den nyeste viden, siger afdelingschef Jens Elbæk, Seges.

- Vi sammensætter nu et lidt mindre program med de mest praktiske og landmandsrettede emner inden for produktion, natur og miljø.

500 i Herning

Sidst i januar planlægger Seges så at sende webinarer med de natur- og miljøsessioner, som især appellerer til ansatte i rådgivningsvirksomheder, kommuner, styrelser med mere.

I Herning planlægges at samle cirka 500 deltagere.

Det nye program og priserne kan ses på Plantekongres.dk, og der vil blive sørget for, at informationer kommer bredt ud. Deltagere som allerede har tilmeldt sig vil blive kontaktet.

Den tilpassede Plantekongres

• Den 12. januar livestreames Årsmødet for Planteproduktion.

• Den 13. januar kan man deltage i kongressen i Herning, hvor der vil være to spor. Eller man kan vælge at sidde hjemme og følge livesteams af indlæggene.

• Den 17.- 20. januar kan man deltage i webinarer for yderligere 18 sessioner.

Læs også