bannerPos

Der er behov for nye efterafgrødetyper

- Det er efterafgrøden, der er grundlaget for næste års høst, så vi skal ikke gå på kompromis for at få en nem høst, sagde Anne Eriksen, økologirådgiver hos ØkologiRådgivning Danmark, da hun i sidste uge fremviste forsøg med forskellige efterafgrøder med henblik på at undgå kløvertræthed i sædskiftet.

Henriette Lemvig

Fagjournalist
19-06-2019 08:26
LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark fremviste forsøgsparceller, hvor mindre brugte efterafgrødetyper testes, i håb om at få et større udvalg og dermed mindske risikoen for rodsygdomme.

Onsdag i sidste uge fremviste LMO Økologi i samarbejde med ØkologiRådgivning Danmark økologiske forsøgsmarker – herunder blandt andet forsøg med forskellige efterafgrøder med henblik på at undgå kløvertræthed i sædskiftet og rodsygdomme.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next