bannerPos

Demodag i Future Cropping

Over 100 interesserede deltagere startede demodagen i Rasmus Eriksens maskinhus med et indlæg om at følge data hele vejen fra markredskabet til skyen. Foto: Jørn Chr. Jervelund

Jørgen P. Jensen

Fagjournalist
19-06-2019 10:42
Rasmus Eriksen lagde marker til en demonstration af det nyeste grej og nyeste viden indenfor præcisionslandbrug i det flerårige projekt Future Cropping.

Droner fløj gennem luften, robotter bevægede sig langsomt fremad og ATV’er susede gennem marker med høj fart påmonteret kamera, der i farten kunne nå at bestemme ukrudtsplanterne. Alt imens vandrede godt hundrede interesserede deltagere i grupper og lyttede til de nyeste teknikker.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next