bannerPos

En mangfoldighed af sorter

Bramstrup Gods sydøst for Odense har igen i år lagt areal til demo-parceller med de mest spændende sorter og behandlinger. Underdirektør for DLG Fyn, Henning Jakobsen, fremhævede det unikke ved, at et lille land som Danmark har så stort et sortsudbud og glædede sig over, at det var muligt. Fotos: Henriette Lemvig

Henriette Lemvig

Fagjournalist
15-06-2019 08:45
Bramstrup Gods ved Odense lægger igen et kæmpe areal til utallige demo-parceller med de mest spændende sorter og behandlinger. Tirsdag og onsdag fik knap 500 planteavlere gennemgået de foreløbige resultater.

- Det er unikt i et så lille land som Danmark, at vi har så stort et sortsudbud. Det skal vi værne om, sagde Henning Jakobsen, underdirektør hos DLG Fyn, da han sammen med Jan Nielsen, planteavlskonsulent hos Patriotisk Selskab fortalte om de forskellige sorter og deres egenskaber på markvandring på Bramstrup Gods sydøst for Odense arrangeret af Patriotisk Selskab, DLG og DLF.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next