bannerPos

Ny aftale mellem Nordic Sugar og sukkerroedyrkerne

Sukkerroedyrkere vil efter den nye brancheaftale modtage en præmie for roer, der leveres fra marker indenfor 34 km afstand til nærmeste sukkerfabrik. Arkivfoto: Jørgen P. Jensen

Jørgen P. Jensen

Fagjournalist
15-06-2019 07:48
Nordic Sugar og sukkerroedyrkerne har indgået en ny brancheaftale med uændrede priser for etårige kontrakter og en prisstigning på treårige kontrakter i forhold til 2019.

Foreningen Danske Sukkerroedyrkere og sukkerfabrikken Nordic Sugar er netop nået til enighed om en ny principaftale for kommende kontrakttegning.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next