bannerPos

Velbesøgt dag i det nordjyske

Anslået 600-700 nordjyske landmænd besøgte i løbet af torsdagen Agri Nords Agrifarmday og blev præsenteret for forskellige sorter, gødningsstrategier og planteværnsmidler, m.v. Foto: Henriette Lemvig

Henriette Lemvig

Journalist (Planter)
08-06-2019 13:06
600-700 nordjyder fik torsdag mulighed for at besøge Agri Nords forsøgsmarker, og kunne blandt andet høre om Cortevas nyeste svampemiddel Univoq.

Der var trængsel på arealet til parkering, da Agri Nord torsdag afholdt Agrifarmday på Christianshøj ved Aalborg og fremviste forskellige sorter i både raps, hvede, byg og rug.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next