bannerPos

Velbesøgt dag i det nordjyske

Anslået 600-700 nordjyske landmænd besøgte i løbet af torsdagen Agri Nords Agrifarmday og blev præsenteret for forskellige sorter, gødningsstrategier og planteværnsmidler, m.v. Foto: Henriette Lemvig

Henriette Lemvig

Fagjournalist
08-06-2019 13:06
600-700 nordjyder fik torsdag mulighed for at besøge Agri Nords forsøgsmarker, og kunne blandt andet høre om Cortevas nyeste svampemiddel Univoq.

Der var trængsel på arealet til parkering, da Agri Nord torsdag afholdt Agrifarmday på Christianshøj ved Aalborg og fremviste forskellige sorter i både raps, hvede, byg og rug.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next