Christian Lund vil være borgmester

Christian Lund stiller op som Venstres borgmesterkandidat i Vejen kommune til opstillingsmødet den 11 november 2024.

Det fremgår af en pressemeddelelse fredag.

- Jeg har fået en del opfordringer til at træde ind i lokalpolitik, og jeg er glad for, at Venstre i Skodborg er klar til at bakke mig op. Efter grundige overvejelser er det med en stor portion ydmyghed, at jeg er klar til at arbejde for, at Vejen Kommune fortsat er en kommune i udvikling, som jeg gerne vil sætte mit præg på, fastslår han.

Vil tiltrække nye borgere til kommunen

Christian Lund er en 51-årig landmand med bopæl i Skodborg, og han har bl.a. i en årrække bestridt formandsposten i Sønderjysk Landboforening. Desuden har han været formand for Landbrug & Fødevarer Kvæg på landsplan.

- Jeg vil rigtig gerne udnytte min erfaring og kompetencer fra de tillidshverv, jeg har taget på mig. Vejen Kommune skal være et trygt sted at vokse op og blive gammel i. Vi skal forsat kunne tiltrække nye borgere og familier til vores kommune, ligesom vi forsat skal arbejde for, at Vejen kommune har gode betingelser for et godt og sundt erhvervsliv, siger han og tilføjer:

- Nu glæder jeg mig, hvis jeg bliver valgt som borgmesterkandidat for Venstre, til de mange debatmøder med de mange Venstre-medlemmer og alle øvrige borgere i kommunen. Jeg tror på, at det er gennem samarbejde og konstruktiv dialog vi kommer længst, og det vil jeg gerne stå i spidsen for i Vejen Kommune.

Læs også