bannerPos

Hogan bebuder et farvel til datotyranniet

Mængden af datoer, som landmænd har skullet overholde i forbindelse med udbetaling af landbrugsstøtte, er alt for høj, mener Jørn Dohrmann.

Henning K. Andersen

06-12-2018 09:30
I går kritiserede DF’eren Jørn Dohrmann det væld af regler og datoer, der er et af kendetegnene ved det nuværende regulativ for landbrugsstøtte. Men det er netop målet med den kommende aftale at komme af med det, siger EU’s landbrugskommissær Phil Hogan.

Det er netop meningen at få færre datoer, som den enkelte landmand skal forholde sig til i den kommende udformning af EU’s landbrugsstøtte, når den træder i kraft i 2021. Det siger EU’s landbrugskommissær, irske Phil Hogan.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Bestiller fabriksny Hoegild vertikalblander for anden gang

Sønderjysk bedrift med 400 årskøer investerer i en fabriksny Hoegild vertikalblander på 32 kubikmeter. Den erstatter en fire år gammel blander, der er helt magen til og har blandet 25 tons fuldfoder om dagen.

Genopbygget fuldfoderblander kører fint efter fem år

En genopbygget Hoegild Edition vertikalblander holder lige så godt som en fabriksny, viser fem års erfaring hos vestjysk mælkeproducent med 300 årskøer.

Angreb af meldrøjer i forskellige rugsorter

I et forsøg med kunstig smitte af meldrøjer i rug var der i år færrest angreb i de afprøvede KWS-sorter.

Demo kan hjælpe til valg af såmaskine

VKST viser et bredt udsnit af nye såmaskiner på en stor sådemo tirsdag den 3. september på Ny Lellinge ved Køge.

Sådan forebygger du havrerødsot i vintersæd

Fra 16. september kan forekomsten af bladlus i vinterbyg og -hvede i tidligt såede marker i milde områder følges. Bladlusene kan overføre havrerødsotvirus, oplyser Seges.
Side 1 af 1607 (32132 artikler)Prev1234567160516061607Next