bannerPos

Hogan bebuder et farvel til datotyranniet

Mængden af datoer, som landmænd har skullet overholde i forbindelse med udbetaling af landbrugsstøtte, er alt for høj, mener Jørn Dohrmann.

Henning K. Andersen

06-12-2018 09:30
I går kritiserede DF’eren Jørn Dohrmann det væld af regler og datoer, der er et af kendetegnene ved det nuværende regulativ for landbrugsstøtte. Men det er netop målet med den kommende aftale at komme af med det, siger EU’s landbrugskommissær Phil Hogan.

Det er netop meningen at få færre datoer, som den enkelte landmand skal forholde sig til i den kommende udformning af EU’s landbrugsstøtte, når den træder i kraft i 2021. Det siger EU’s landbrugskommissær, irske Phil Hogan.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.

Arla inviterer til kæmpe madfest i Aarhus og København

Tag på bæredygtighedsskattejagt, smag på nye råvarer eller lær at trylle madrester om til lækre måltider, når Arla igen i år afholder årets sjoveste madfestival for børn og barnlige sjæle. Særligt bæredygtige madvaner er på menuen ved dette års Arla Food Fest, der kan opleves i København d. 31. august og i Aarhus fra d. 6.-8. september.

Nord-West-noteringen statisk for 4. uge i træk

For fjerde uge i træk er den tyske Nord-West-notering for smågrise uændret. Og der er ikke meget, der tyder på ændringer fremadrettet.
Side 1 af 1573 (31447 artikler)Prev1234567157115721573Next