bannerPos

Martin Merrild: Det er et helt vildt vigtigt valg på søndag

Martin Merrild, formand for L&F, fortæller, at det er vigtigt, at vi får mindst én dansker i Europa-Parlamentets landbrugsudvalg.

Lasse Ege Pedersen

25-05-2019 06:58
Overvej om de kandidater, som du ønsker at stemme på, nu vitterligt også brænder for en plads i Europa-Parlamentets landbrugsudvalg, lyder det fra L&F-formand Martin Merrild forud for søndagens Europa-Parlamentsvalg.

Søndag skal der stemmes 14 danskere ind i Europa-Parlamentet, og ifølge Landbrug & Fødevarers formand, Martin Merrild, er det bestemt ikke uvæsentligt, hvem de personer bliver.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next