bannerPos

Vandplans-arbejdsprogram møder kritik fra Bæredygtigt Landbrug

Nikolaj Schulz, chefjurist i Bæredygtigt Landbrug, har flere kritikpunkter af det arbejdsprogram, der sætter retningen for de næste års arbejde med vandområdeplanerne, der skal gælde fra 2021-2027.

Lasse Ege Pedersen

04-01-2019 09:00
For lidt fokus på internationale eksperters kritik af statistiske kvælstofmodeller. Vandrådsarbejde tales for meget op, og der mangler fokus på klimasikring. Det mener Bæredygtigt Landbrug, der påpeger flere mangler ved arbejdsprogram til tredje generations vandplaner.

Kort før jul præsenterede Miljø- og Fødevareministeriet arbejdsprogrammet til de næste vandområdeplaner. Det er de planer, som skal være endeligt færdige om tre år.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next