Juletræsproducent: - Jeg holder mig ung og fit

Kosttilskud holder mig ung og fit. Sådan siger den 76-årige landmand Arne Lund Thomsen fra Spjald, som er kommet problemer med sin fødder og ondt i leddene til livs.

76-årige Arne Lund Thomsen har altid været landmand, og har i over 35 år drevet landbrug og dambrug fra ejendommen ved Spjald i Vestjylland. Siden er juletræsproduktionen kommet til.

- Da jeg har en ung kone, der er 16 år yngre end jeg, skal jeg jo holde mig ung mange år endnu, griner Arne Lund Thomsen, som kommer fra Spjald og er 76 år gammel. Han har 300.000 juletræer på 50 hektar jord og eksporterer hvert år 20.000 træer. Og så er han dambrugsopdrætter.

For et lille års tid siden begyndte Arne Lund Thomsen at skrante lidt.

- Sidste sommer, havde jeg problemer med mine fødder. Jeg havde faktisk ondt i alle mine led og var meget stiv i lænd og skulder, men værst var det i fødderne, som gjorde ondt nærmest hele tiden. Desuden frøs jeg altid fingrene og især mine tæer, fortæller Arne Lund Thomsen.

Kosttilskud frem for piller

Arne kontaktede Kirsten Bak Hansen og Sundhedsshoppen ved Varde for noget måtte der gøres.

- Jeg er ikke så meget til piller og medicin, og har alle dage hellere søgt hjælp hos alternative behandlere, fortæller Arne.

Han startede med tre naturlige kosttilskud, - to produkter Aktiv og Yumi til sine led, samt produktet Pulz for at kunne få en bedre blodcirkulation i sin krop og i særdeleshed i sine fødder.

Forbedring

Arne har fået det bedre.

- Jeg er ikke nær så stiv i min lænd, skulder og knæ, og mine fødder gør ikke ondt længere, når jeg går rigtig mange skridt hver dag. Jeg har også fået varme i fingrene og fødderne, specielt den ene fod. Den anden fod er stadigvæk lidt kold, men dog til at leve med, smiler Arne, som i dag tager Aktiv og Yumi fire gange om ugen, og en Pulz daglig sammen med Cal +.

Læs også