bannerPos

Landmand om ulovlig indtrængen - Det her er jo meget krænkende

Jørgen Kjørup er krænket over, at der har været folk inde på hans private ejendom. Fotos: Lasse Ege Pedersen

Lasse Ege Pedersen

08-06-2019 09:00
Landmand Jørgen Kjørup var ikke klar over, at personer var trængt ind i hans svinestald ved Stubbekøbing på Falster før, at han blev ringet op af Landbrug & Fødevarer.

For at komme ned til den ejendom cirka 10 kilometer fra Stubbekøbing på Falster, hvor personer fra Veganerpartiet lørdag 11. maj trængte ind på for at optage livevideo på Facebook, skal man ned ad flere småveje.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next