bannerPos

Landmand om ulovlig indtrængen - Det her er jo meget krænkende

Jørgen Kjørup er krænket over, at der har været folk inde på hans private ejendom. Fotos: Lasse Ege Pedersen

Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
08-06-2019 09:00
Landmand Jørgen Kjørup var ikke klar over, at personer var trængt ind i hans svinestald ved Stubbekøbing på Falster før, at han blev ringet op af Landbrug & Fødevarer.

For at komme ned til den ejendom cirka 10 kilometer fra Stubbekøbing på Falster, hvor personer fra Veganerpartiet lørdag 11. maj trængte ind på for at optage livevideo på Facebook, skal man ned ad flere småveje.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next