bannerPos

- Et rigtig stærkt resultat

Det der selvfølgelig bliver spændende at se, er, når bøtten vender igen, siger repræsentantskabsmedlem i Danish Crown, Bent Graversen. Arkivfoto

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
19-05-2020 15:04
Repræsentantskabsmedlem i Danish Crown, Bent Graversen, glæder sig over Danish Crowns fremgang og er meget spændt på, om selskabet fortsat kan stå stærkt, når bøtten engang vender.

- Det er et rigtigt stærkt resultat, og det kan man også sige om svinenoteringen sammenlignet med resten af Europa, lyder det fra repræsentantskabsmedlem Bent Graversen, Fabjerg ved Lemvig, i en kommentar til Effektivt Landbrug i anledning af Danish Crowns historiske halvårsresultat.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next