Jais Valeur: - Vi tror, vi kan hente 30 øre per kilo i værdikæden

Under debatindlægget »Fremtidens fødevareproduktion« stod administrerende direktør i Danish Crown, Jais Valeur, på mål for, at udviklingen mod den grønne omstilling går hurtigere end nogensinde. En af de største udfordringer bliver, hvordan svineproducenterne vil kunne vinde på dette parameter i samfundet.

Vinden har ændret retning, og forbrugerne efterspørger mere bæredygtighed. Og ifølge Jais Valeur giver det mest mening, at være på forkant med udviklingen. Arkivfoto: Danish Crown.

- Grisen er et godt bud på et fremtidig klimavenligt protein, som tilfældigvis smager ufatteligt meget bedre end kylling, sagde administrerende direktør for Danish Crown, Jais Valeur, med et smil bredt ud til forsamlingen af svineproducenter, hvilket, måske forudsigeligt, betød, at mange begyndte at smågrine.

Kort efter var der ro, og den administrerende direktør kunne fortsat komme ind på sine pointer.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også