Webinar: Øg effektiviteten i smågrisestalden

Hør om erfaringerne med Produktionskonceptet Smågris på Asbjergård, når Seges Innovation sender live fra et webinar, der afholdes den 20. april.

Seges Innovation sender live fra stalden, når der ved et webinar onsdag den 20. april er fokus på højere effektivitet i smågrisestalden.

Asbjergård er med i »Produktionskonceptet Smågris« og har fokus på at øge indtjeningen på hver smågris, men også at skabe en sikker overgang til en produktion uden medicinsk zink.

Ifølge Seges Innovation er der på Asbjerggård allerede høstet værdifulde erfaringer med konceptet, der kan ses på bundlinjen. Ved webinaret i stalden ved Mette Andersen kan man blive klog på, hvordan man skaber lignede forandringer.

Asbjergård er én af seks pilotbesætninger i »Produktionskonceptet Smågris«, der i 2021 har haft fokus på at øge indtjeningen på hver smågris, samt skabe en sikker overgang til en produktion uden medicinsk zink.

Gratis at deltage

Nu udvider Seges projektet med plads til yderligere 30 smågrisebesætninger, der har lyst til at være med.

Det er gratis at deltage i webinaret den 20. april, hvor man kan høre, hvad »Produktionskonceptet Smågris« kan gøre for den enkelte besætning og ikke mindst bedriftens indtjening.

Webinaret begynder klokken 12.00 og varer en time. Tilmelding via seges.tv/webinars.

Læs også