Hvem fortjener kåringen som årets medarbejder?

Sidste år var det første gang, at dygtige, engagerede og nysgerrige medarbejdere kunne vinde prisen »Årets medarbejder i griseproduktionen«. Nu skal dette års kandidat findes.

I 2021 var det Nataliia Kolisnyk, der løb med prisen på baggrund af sit imponerende arbejde i farestalden med plus 40 fravænnede pattegrise pr. årsso og med en pattegrisedødelighed på under 10 procent.

Produktionschef hos Gråbjerggård, Rasmus Halling, udtalte i forbindelse med indstillingen til prisen, at han ikke havde set et større talent i dansk svineproduktion end Nataliia, og at hun havde et helt særligt touch med grisene.

Netop denne type medarbejdere er én af de vigtigste nøgler til en succesfuld griseproduktion, og derfor ønsker Landbrug & Fødevarer Gris igen i år at kåre Årets medarbejder.

Hver dag leverer flere tusind medarbejdere et professionelt arbejde i dansk griseproduktion. Og nogle af disse medarbejdere yder en særlig ekstra indsats, og det er dem, Landbrug & Fødevarer Gris vil sætte et øget fokus på med prisen Årets medarbejder ved Grisekongressen i Herning den 25. og 26. oktober 2022.

Har du en kandidat til prisen?

Landbrug & Fødevarer opfordrer derfor de producenter, der har en medarbejder, der er noget særligt, til at skrive en kort beskrivelse på maksimalt 500 tegn, der beskriver medarbejderen, og hvorfor netop denne kandidat fortjener kåringen.

Det er en forudsætning, at kandidaten er indforstået med nomineringen og har lyst til at optræde offentligt, hvis prisen vindes.

I kåringen af årets medarbejder lægges der vægt på høj faglig nysgerrighed, engagement i sit arbejde, gode sociale egenskaber, samt evner til at udvikle sig (men ikke nødvendigvis én, der ønsker lederkarriere).

Deadline for indstillinger er den 9. september 2022.

Stor pengepræmie til vinderen

Æren ved at være den bedste medarbejder blandt mange dygtige er stor – men foruden æren får vinderen også 10.000 kroner.

Udover Årets medarbejder kåres også Årets elev og Årets særlige indsats på Grisekongressen i oktober.

Læs også