bannerPos

ASF kan give svinemangel i Vietnam

Foto: Colourbox

Henning K. Andersen

07-06-2019 11:46
Vietnam er så hårdt ramt af afrikansk svinepest, at landet snart risikerer at mangle kød. Samtidig spreder ASF sig videre i Asien.

Det er ikke kun Kina, der har store problemer med afrikansk svinepest i Asien. Hos kinesernes sydlige nabo Vietnam har den dødelige svinesygdom nu krævet over to millioner svin livet. Mange grise er døde af sygdommen, mens andre er blevet slået ned som en del af bekæmpelsen af ASF fra centralt hold. 

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next