bannerPos

Effektiv vaccination med tredje generation af den nålefri sprøjte

Bjarne Ellegaard og Susanne Leth Musse er klar til at hjælpe svineproducenter godt i gang med en vellykket nålefri produktion. Foto: Camilla Bønløkke

Camilla Bønløkke

Fagjournalist
08-02-2019 13:00
MSD Animal Health er på banen med flere nyheder til den danske svineproduktion. Endnu en udgave af den nålefri IDAL­sprøjte er på markedet, den nålefri sprøjte kan lejes, og så er der nu et servicecenter på dansk jord, der klarer de nødvendige eftersyn.

MSD har i mange år har været på markedet med IDAL-sprøjten, der tildeler vaccine via trykluft, og dermed giver mulighed for at vaccinere, uden at man skal lave huller i grisen og dermed øge risikoen for infektion. I efteråret blev en tredje generation af den nålefri sprøjte lanceret – den længe ventede 3G Twin.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next