bannerPos

Fortsat uændrede noteringer i Europa

Arkivfoto

Morten Ipsen

Journalist
06-02-2019 08:00
På det europæiske slagtesvinemarked ses der i denne slagteuge stort set kun uændrede noteringer. Det vendepunkt, man håbede på for slagtesvinepriserne, er stadig ikke nået, skriver Danske Svineproducenter i en kommentar i foreningens nyhedsbrev, »Rundt i Europa med Danske Svineproducenter«.

- Foruden i Tyskland viser noteringerne i Holland, Danmark, Belgien, Frankrig og Østrig heller ingen ændringer. Det afføder kritik og resignation, at den tyske ledende notering uge efter uge er uændret. For udbuddet af slagteklare svin har indtil nu været væsentligt faldende i Tyskland og har mødt en uændret god efterspørgsel fra omsætterne, skriver Danske Svineproducenter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next