bannerPos

Inspiration til avlsarbejdet

For at holde trit med hvad der er »hot topics« rundt om i verden, deltager Seges Avl & Genetik i Pig Breeders Round Table, hvor førende eksperter og avlsselskaber fra hele verden er med. Konferencen, der har svineavl i fokus, har netop fundet sted på University of Kent i Canterbury. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
23-05-2019 12:58
Repræsentanter fra Seges Avl & Genetik, som står bag udviklingen af DanBred-genetik, har været til »Pig Breeders Round Table«. Det giver ny inspiration til udviklingen af DanBreds avlsprogram.

Seges Avl & Genetik arbejder for, at DanBreds avlsprogram konstant udvikler sig og giver øget indtjening for svineproducenterne. For at holde trit med hvad der er »hot topics« rundt om i verden, deltager Seges Avl & Genetik i Pig Breeders Round Table, hvor førende eksperter og avlsselskaber fra hele verden er med. Pig Breeders Round Table afholdes hvert andet år på University of Kent i Canterbury.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.

Arla inviterer til kæmpe madfest i Aarhus og København

Tag på bæredygtighedsskattejagt, smag på nye råvarer eller lær at trylle madrester om til lækre måltider, når Arla igen i år afholder årets sjoveste madfestival for børn og barnlige sjæle. Særligt bæredygtige madvaner er på menuen ved dette års Arla Food Fest, der kan opleves i København d. 31. august og i Aarhus fra d. 6.-8. september.

Nord-West-noteringen statisk for 4. uge i træk

For fjerde uge i træk er den tyske Nord-West-notering for smågrise uændret. Og der er ikke meget, der tyder på ændringer fremadrettet.
Side 1 af 1573 (31447 artikler)Prev1234567157115721573Next