bannerPos

KJ Klimateknik: Langsigtede klimaløsninger kan ses på bundlinjen

Søren Christoffersen, der er servicetekniker hos KJ Klimateknik, oplever ofte, når han er ude at foretage servicetjek, at anlæg enten er udstyret forkert, eller at man har haft travlt med at lappe med gaffatape og ståltråd. Pressefoto
10-04-2019 09:00

De danske svinestalde har i mere end en forstand brug for et frisk pust. Det er holdningen hos KJ Klimateknik, der leverer ventilations- og klimaløsninger til husdyrproducenter. Hos Kjellerup-virksomheden oplever man nemlig, at de danske husdyrproducenter ofte ser sig nødsaget til at vælge kortsigtede lappeløsninger, der giver unødigt høje driftsudgifter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Markedspodcasten - Hvede og det sorte guld

Markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro - og chefredaktør Jacob Lund-Larsen - gør dig klogere på, hvordan du bør agere ude på markedet. I denne uge ser vi en hvedepris, der har brudt i opadgående retning, vi taler selvfølgelig om de stadigt høje svinepriser, rapsen samt om køb af olie.

Økoeksporten faldet med 46 millioner kroner

Økoeksporten er faldet med 46 millioner kroner i 2018, mens importen er steget med 500 millioner kroner. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

De belgiske landmænd er tilfredse med deres individuelle kvælstofregulering

Belgisk landboforeningsformand er overrasket over mængden af efterafgrøder i Danmark.

- Vi lider fortsat under uændrede restriktioner

- Hvorfor skal hele Belgien fortsat være én stor zone, så Kina og andre oversøiske markeder ikke vil købe vores svinekød, spørger svineproducent Paul Cerpentier.

Vinterhvedens lange vækstsæson udnyttes bedst ved tidlig såning

Landskonsulent fremlagde forsøgsresultater i vinterhvede og fremhævede tidlig såning som en vej til højere udbytter.

Så vårbyggen tidligt men vent på et ordentligt såbed

Landskonsulent er imponeret over udbyttestigninger i vårbyg og minder om vigtigheden af at så tidligt i et godt såbed for at få gode, stabile udbytter.
Side 1 af 1716 (34307 artikler)Prev1234567171417151716Next