bannerPos

KJ Klimateknik: Langsigtede klimaløsninger kan ses på bundlinjen

Søren Christoffersen, der er servicetekniker hos KJ Klimateknik, oplever ofte, når han er ude at foretage servicetjek, at anlæg enten er udstyret forkert, eller at man har haft travlt med at lappe med gaffatape og ståltråd. Pressefoto

Redaktionen

10-04-2019 09:00

De danske svinestalde har i mere end en forstand brug for et frisk pust. Det er holdningen hos KJ Klimateknik, der leverer ventilations- og klimaløsninger til husdyrproducenter. Hos Kjellerup-virksomheden oplever man nemlig, at de danske husdyrproducenter ofte ser sig nødsaget til at vælge kortsigtede lappeløsninger, der giver unødigt høje driftsudgifter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.

Arla inviterer til kæmpe madfest i Aarhus og København

Tag på bæredygtighedsskattejagt, smag på nye råvarer eller lær at trylle madrester om til lækre måltider, når Arla igen i år afholder årets sjoveste madfestival for børn og barnlige sjæle. Særligt bæredygtige madvaner er på menuen ved dette års Arla Food Fest, der kan opleves i København d. 31. august og i Aarhus fra d. 6.-8. september.

Nord-West-noteringen statisk for 4. uge i træk

For fjerde uge i træk er den tyske Nord-West-notering for smågrise uændret. Og der er ikke meget, der tyder på ændringer fremadrettet.
Side 1 af 1573 (31447 artikler)Prev1234567157115721573Next