bannerPos

Konsulentbureau forventer fordobling af Kinas svineimport

Der vil gå lang tid, inden Kinas produktion af svin når op på samme niveau, inden landet fik problemer med afrikansk svinepest. Arkivfoto

Henning K. Andersen

Journalist
03-09-2019 13:47
I 2020 kan man forvente, at Kinas import af svinekød vil være fordoblet i forhold til 2018, forventer et konsulentfirma i en ny analyse.

Afrikansk svinepest har haft stor påvirkning på kinesisk svineproduktion i flere måneder, og priserne på svinekød har vist fremgang i det meste af 2019. Men man har ikke set toppen af stigningerne endnu, forventer flere analytikere. Og vi er først lige kommet i gang, forlyder det.

Ifølge Reuters bureau har konsulentfirmaet FCStone ved en konference i Sao Paulo offentliggjort, at de forventer Kina import af svinekød vil stige fra 2,1 millioner tons i 2018 til 3,3 millioner tons i 2019 og 4,2 millioner tons i år 2020.

Omkring størrelsen af Kinas svineproduktion forventer FCStone, at Kinas produktion af svinekød vil falde fra 54 millioner tons i 2018 til 38 millioner tons i 2019. De forventer, at det vil tage Kina op til syv år at vende tilbage til en årlig produktion på 50 millioner tons svinekød.

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next