bannerPos

Konsulentbureau forventer fordobling af Kinas svineimport

Der vil gå lang tid, inden Kinas produktion af svin når op på samme niveau, inden landet fik problemer med afrikansk svinepest. Arkivfoto

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
03-09-2019 13:47
I 2020 kan man forvente, at Kinas import af svinekød vil være fordoblet i forhold til 2018, forventer et konsulentfirma i en ny analyse.

Afrikansk svinepest har haft stor påvirkning på kinesisk svineproduktion i flere måneder, og priserne på svinekød har vist fremgang i det meste af 2019. Men man har ikke set toppen af stigningerne endnu, forventer flere analytikere. Og vi er først lige kommet i gang, forlyder det.

Ifølge Reuters bureau har konsulentfirmaet FCStone ved en konference i Sao Paulo offentliggjort, at de forventer Kina import af svinekød vil stige fra 2,1 millioner tons i 2018 til 3,3 millioner tons i 2019 og 4,2 millioner tons i år 2020.

Omkring størrelsen af Kinas svineproduktion forventer FCStone, at Kinas produktion af svinekød vil falde fra 54 millioner tons i 2018 til 38 millioner tons i 2019. De forventer, at det vil tage Kina op til syv år at vende tilbage til en årlig produktion på 50 millioner tons svinekød.

Markedspodcasten - Hvede og det sorte guld

Markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro - og chefredaktør Jacob Lund-Larsen - gør dig klogere på, hvordan du bør agere ude på markedet. I denne uge ser vi en hvedepris, der har brudt i opadgående retning, vi taler selvfølgelig om de stadigt høje svinepriser, rapsen samt om køb af olie.

Økoeksporten faldet med 46 millioner kroner

Økoeksporten er faldet med 46 millioner kroner i 2018, mens importen er steget med 500 millioner kroner. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

De belgiske landmænd er tilfredse med deres individuelle kvælstofregulering

Belgisk landboforeningsformand er overrasket over mængden af efterafgrøder i Danmark.

- Vi lider fortsat under uændrede restriktioner

- Hvorfor skal hele Belgien fortsat være én stor zone, så Kina og andre oversøiske markeder ikke vil købe vores svinekød, spørger svineproducent Paul Cerpentier.

Vinterhvedens lange vækstsæson udnyttes bedst ved tidlig såning

Landskonsulent fremlagde forsøgsresultater i vinterhvede og fremhævede tidlig såning som en vej til højere udbytter.

Så vårbyggen tidligt men vent på et ordentligt såbed

Landskonsulent er imponeret over udbyttestigninger i vårbyg og minder om vigtigheden af at så tidligt i et godt såbed for at få gode, stabile udbytter.
Side 1 af 1716 (34307 artikler)Prev1234567171417151716Next