bannerPos

Nyt kursus i god driftsledelse

Seges Svineproduktion tilbyder sammen med en række landbrugsskoler kurset »Svine Go’ Driftsledelse«. Et kursus, der både udbydes på dansk og på engelsk. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
10-01-2019 11:00
Det handler om dig og dine medarbejdere, når Seges Svineproduktion sammen med en række landbrugsskoler tilbyder kurset »Svine Go’ Driftsledelse«. Kurset kan tages på dansk eller engelsk.

Seges Svineproduktion tilbyder sammen med en række landbrugsskoler kurset »Svine Go’ Driftsledelse«. Et kursus, som forbedrer driftslederens kompetencer inden for blandt andet ledelse og kommunikation.

- Det er noget af det, vi har manglet. Mange mellemledere i dansk landbrug har ikke haft ledelsesudvikling i deres uddannelsesforløb, så det er sindssygt godt, at vi nu kan tage et forløb, som netop gør os til bedre ledere, siger Jan Mathiesen, som er i gang med kurset.
 

Også på engelsk

Det første hold er snart igennem kurset – og nu er der åbnet for pladser på to nye hold. Både et på dansk og et på engelsk. Det engelske forløb starter sidst i januar, mens det danske kører fra maj.

- Vi tror på, at vi med kurset kan gøre driftsledere i danske besætninger endnu bedre. Det er vigtigt i en tid, hvor det kan være svært at skaffe gode folk til at arbejde med dansk landbrug, siger Rikke Ingeman Svarrer fra Seges.

Hør udtalelserne fra Jan Mathiesen, som er i gang med kurset i en video og få mere information om forløbet via svineproduktion.dk.

 

Fra glad gris på marken til gourmetpølse i hotdogbrød

Madbazaren, på skuet i Hjørring, præsenterer i år omkring 40 udstiller. En af dem er GladGris fra Brønderslev. Et velfærdskoncept hvor grisen både kommer til verden og slutter sine dage på marken, og hvor det handler om høj velfærd og kødkvalitet.

Hvem fejer Fejø af banen som Årets Landsby 2019?

Til august afgøres det, hvem der skal overtage tronen som Årets Landsby efter Fejø.

Landbrug hårdt ramt af lynnedslag

Juni har indtil videre budt på usædvanlig mange lynnedslag, og landbrugskunder har været forholdsvis hårdt ramt, viser en opgørelse fra Alm. Brand.

En stor frødag for inkarnerede frøavlere

Etablering af frøafgrøder var ét af de mange emner, der blev sat fokus på ved Østdansk Landboforenings stort anlagte frøavlsarrangement i går. - Tanken er nu at gentage denne Store Frødag fremover hvert fjerde år, fortalte formand Jørgen Petersen.

Ib Hjort bruger skårlægger til frøet fra 2020

Med græsfrø, henholdsvis rajsvingel og rajgræs, som højværdiafgrøde i en fjerdedel af sin 1.150 hektar store økoproduktion ønsker Ib Hjort nu at optimere med skårlægning fremfor direkte tærskning af frøet.

Nye metoder i avlsarbejdet

Avl & Genetik, Seges Svineproduktion arbejder konstant på at øge avlsfremgangen for DanBreds kunder. En ny metode til at evaluere avlsdyrenes genetiske anlæg for styrke skal sikre endnu bedre holdbarhed af slagtesvin og søer.

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.
Side 1 af 1569 (31366 artikler)Prev1234567156715681569Next