bannerPos

Sikrer rene biler til griseeksport

Asger Kjær Nielsen (th), der er kvalitetschef for Danish-systemet og Seges-ansat med Axelborg som daglig arbejdsplads, er i dag på besøg hos Danish Safety Wash, dels for at vise udenlandske kunder den effektivt forebyggende vaske- og desinfektionsprocedure og dels for at mødes med direktør Claus Clausen, Danish Safety Wash. Foto: Bøje Østerlund

Bøje Østerlund

Freelance
23-05-2019 11:56
Hos Danish Safety Wash sikres det, at ethvert køretøj, der fragter grise ud af landet, er både rengjort og desinficeret samt overholder de krævede karenstider, før den igen må transportere grise.

Inden køretøjet til ugens levering af 30 kg’s grise til Claus Bruun Jørgensens aftager i Tyskland ankommer, har bilen været gennem en desinfektionsproces hos Danish Safety Wash i Padborg. Det system, der endegyldigt sikrer, at de biler, der flytter grisene, er desinficerede, gennemtjekkede og medbringer et certifikat, der dokumenterer overfor smågriseproducenten, at køretøjet er vasket og desinficeret.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next