bannerPos

Svinepriser tordner i vejret

På nuværende tidspunkt vurderes det, at den enorme kinesiske produktion af svinekød vil falde i størrelsesordenen 15-20 procent i 2019.

Morten Ipsen

Journalist
10-04-2019 14:16
Antallet af besætninger inficeret med afrikansk svinepest fortsætter med at stige i Kina, og det får svineprisen til at buldre op.

Prisen på svin er hamret i vejret som følge af afrikansk svinepest (ASF) i Kina. 
Den seneste opgørelse fra det kinesiske landbrugsministerium viser en nedgang i grisebestanden på 16,6 procent i forhold til samme periode (ultimo februar) sidste år, konstaterer Landbrug & Fødevarer i en analyse.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.

Arla inviterer til kæmpe madfest i Aarhus og København

Tag på bæredygtighedsskattejagt, smag på nye råvarer eller lær at trylle madrester om til lækre måltider, når Arla igen i år afholder årets sjoveste madfestival for børn og barnlige sjæle. Særligt bæredygtige madvaner er på menuen ved dette års Arla Food Fest, der kan opleves i København d. 31. august og i Aarhus fra d. 6.-8. september.

Nord-West-noteringen statisk for 4. uge i træk

For fjerde uge i træk er den tyske Nord-West-notering for smågrise uændret. Og der er ikke meget, der tyder på ændringer fremadrettet.
Side 1 af 1573 (31447 artikler)Prev1234567157115721573Next