bannerPos

Svineproducenter foretrak faglighed frem for avler-slagsmål

Der var igen i år fuldt hus i Vissenbjerg Hallerne, da Porcus samlede svineproducenter og deres medarbejdere fra hele landet til årsmøde. Undtagelsesvist var mobiltelefonen velkommen ved bordet, da sms-afstemninger vedrørende fremtidens avlsmål var på aftenens program. Fotos: Alexander Dornwirth

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
07-02-2019 15:00
Et mindre behov for antibiotika og en bedre foderudnyttelse. Det stod øverst på ønskesedlen fra producenterne til de fire store avlsselskaber, der tirsdag aften var repræsenteret i panelet, da Porcus holdt årsmøde og lod avl og genetik fylde godt i det planlagte program.

Fremtidens gener inden for svineproduktion var omdrejningspunktet, da Porcus tirsdag aften endnu engang præsterede at fylde hallen i Vissenbjerg på Fyn med svineproducenter og deres medarbejdere i forbindelse med dyrlægehusets årsmøde.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next