bannerPos

Tysk slagtesvinenotering uændret

Den tyske slagtesvinenotering er uændret.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
11-12-2019 19:40
Den tyske slagtesvinenotering er i dag uændret 2,03 euro pr. kg, svarende til 15,12 kroner.

Den grundlæggende situation har ikke ændret sig på det tyske slagtesvinemarked. Med hensyn til jul og nytår og de dermed forbundne manglende slagtedage er det p.t. imidlertid vigtigst at tilmelde de rigtige slagtesvinepartier til slagteriet på de rigtige tidspunkter.

De fleste tyske markedsinteressenter regner ikke med, at tyske slagterier vil komme til at mangle slagteklare grise i de kommende uger. I modsætning til andre år virker det nuværende prisniveau heller ikke attraktivt, at slagterierne vil fylde kølehusene til næste forår.

Den tyske omsætterorganisation VEZG rører derfor ikke ved den officielle tyske notering, hedder det i en pressemeddelelse fra Danske Svineproducenter.

Vilomix: Tørsyremix kan hjælpe med at bevare foderets værdi

Ifølge foderfirma er det muligt at halvere antallet af mikroorganismer, når der tilsættes 2-3 kg tørsyre pr. tons fuldfoder.

Landsforskelle i græs og majs

Generelt klarer foderafgrøderne sig ikke så tosset, men flere steder kunne godt bruge vand nu.

Der er rigeligt med hvede på globalt plan

Denne måneds WASDE-rapport fra det amerikanske landbrugsministerium viste, at der som forventet er masser af hvede tilgængeligt på globalt plan. Dette til trods for at vi her i Europa oplever en nedgang i hvedeproduktionen.

Supermagnet klar til september

BvL er klar med en magnet til fodervogne, som er så kraftig, at man skal passe på sin mobil og tablet i dens nærhed.

Nogle landmænd rådes til at dyrke vinterbyg på et forkert grundlag

Selvfølgelig skal både landmænd og deres rådgivere arbejde efter landets love og regler, selvom disse er både rigide og fagligt uforstandige. Men landmændenes frustrationer bliver større, når de rådgives til at gå på kompromis med fagligheden, selv hvor dette ikke er nødvendigt.

Hellere 20 minutter for meget end 5 minutter for lidt i foderblanderen

Ifølge Bulldog Agri kan de fleste blandere i dag håndtere kompaktfoder, når de ellers er udstyret med ordentlige knive og gode, store snegle, som kan levere et stort foderflow i karret.

Manglende service på foderblanderen kan koste to kg mælk pr. ko dagligt

Man glemmer ofte, at 50-60 procent af alle omkostningerne i mælkeproduktionen går igennem fuldfoderblanderen. Ifølge rådgiver ofrer nogle mælkeproducenter ikke blanderens service nok fokus.
Side 1 af 1897 (37925 artikler)Prev1234567189518961897Next