bannerPos

Uændret tysk slagtesvinenotering

07-11-2019 10:53

Den tyske slagtesvinenotering er i denne uge uændret 1,85 euro pr. kg (13,78 kr.), oplyser Danske Svineproducenter.
 
- Selvom der findes nogle prispositive tendenser på det tyske slagtesvinemarked, er den tyske slagtesvinenotering alligevel uændret i dag (torsdag, red.). Udbuddet falder lidt, men de tyske slagterier vil ikke betale mere for slagteklare grise i forhold til det forholdsvist stabile prisniveau på det europæiske hjemmemarked. Efterspørgslen på eksportmarkeder er imidlertid høj og trækker priserne opad.

Ifølge det tyske fagblad TopAgrar er priserne i Kina steget til 6,50 euro/kg (49 kroner/kg), skriver Danske Svineproducenter, og tilføjer, at en del markedseksperter forventer stigende slagtesvinenoteringer i Tyskland i den nærmeste fremtid.

Stolthed, klima og bæredygtighed i fokus på Fjerkræskongres 2020

Hvordan håndterer man i praksis bæredygtigheds- og klimadagsordnen som fjerkræproducent? Det bliver et af hovedpunkterne på årets fjerkrækongres, der snart finder sted.

Syv nye traktorer klar til levering

A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup nær Brørup har travlt i denne uge med klargøringen af ikke mindre end syv nye traktorer, der skal klargøres til levering.

Stougaard stopper

Danske Halmleverandører skal have ny formand. Landmand Hans Stougaard fra Vestfyn stopper på generalforsamlingen til marts. Efter 23 år som drivkraften bag udbredelse af halm i blandt andet energisektoren.

Ukrudt i vintersæd –har du en plan?

Når temperaturen kommer lidt op, betaler det sig ifølge Agrovis planteteam at have en strategi klar.

Et helt nyt værktøj til overvågning af svinesundheden er klar

Svineproducenter har nu mulighed for at få mere end blot et øjebliksbillede af sundheden i besætningen. Med ny »SOS«-pakke fra DTU følges sygdomsdynamikken over tid, og kan sammen med dyrlægens observationer give et klart overblik over eventuelle udfordringer i besætningen.

3. generation af fuldfoderblander ruller ind på markedet

3. generation af fuldfoderblander ruller ind på markedet

Alternativ bekæmpelse af rapsjordlopper

Udfasningen af midler betyder, at der kan være ide i at tænke anderledes, når det gælder beskyttelse af vinterrapsen.

Efterlyser 10 frontløbere til jagten på nye alternativer til efterafgrøder

Landbrugsstyrelsen leder efter landmænd, der i to år skal skifte regler og datofrister om pligtige og husdyrefterafgrøderne ud med satellitbilleder af biomasse på marker.
Side 1 af 1772 (35427 artikler)Prev1234567177017711772Next