bannerPos

Alle producenter kan lære af de forebyggende indsatser i OUA

Ifølge dyrlæge Pia Conradsen, SvineVet, så kræver OUA-produktion vilje og omstillingsparathed, og så kræver det, at der følger nogle penge med i form af et ekstra tillæg. Fotos: Camilla Bønløkke

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
10-01-2019 07:00
Disciplin omkring høj hygiejne og et optimeret foder af god kvalitet er nogle af nøgleordene for en velfungerende produktion – uanset om der er tale om en traditionel produktion eller OUA.

Interessen for OUA-produktion har været forholdsvis stor blandt producenter i løbet af det forgangne år. Det var derfor heller ikke overraskende, at produktionsformen var et af emnerne blandt de 70 faglige indlæg på den årlige Svinekongres i Herning.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next