bannerPos

Markant stigning af rapporterede ASF-vildsvinetilfælde i flere lande

Ifølge de seneste opgjorte tal over fund af ASF i vildsvin via den seneste opdatering fra EU Kommissionens indberetningssystem kan man tydeligt se, at især de polske, bulgarske og ungarske vildsvin er hårdt ramt. Foto: Colourbox

AF: ALEXANDER DORNWIRTH

JOURNALIST
20-05-2020 09:00
I Polen, Bulgarien og Rumænien er der alene i år blevet fundet mange flere tilfælde af Afrikansk Svinepest i vildsvin sammenlignet med 2019.

Ifølge de seneste opgjorte tal over fund af ASF i vildsvin via den seneste opdatering fra EU Kommissionens indberetningssystem kan man tydeligt se, at især de polske, bulgarske og ungarske vildsvin er hårdt ramt.

Fra 1. januar til og med 10. maj i år er der alene i år blevet indrapporteret i alt 2.240 tilfælde i Ungarn alene mod 1.598 hele sidste år.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next