bannerPos

- Det tog ikke mange minutter, før han var fremme med et dæk

Brian Christensen fra Hans Tobiasen Maskinstation er en af de kunder inden for landbruget, der har haft brug for Super Dæks breakdown service.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
12-06-2020 21:15
Et baghjulsskifte førte til en dæk-gennemgang af hele maskinen. I dag er der fire nye dæk på maskinen, som dermed er klar til sommertravlheden.

Brian Christensen fra Hans Tobiasen Maskinstation er en af dem, der har haft brug for Super Dæks break down-service, da man var udsat for et nedbrud på en af maskinstationens traktorer og havde brug for hurtig hjælp.

- Vi havde et baghjul, der gik i stykker, så jeg ringede til Henrik Dahnke Carl fra Super Dæk i Ribe. Det tog ikke mange minutter, før han var fremme med et dæk, så vi kunne køre igen, forklarer han.

Alle dæk udskiftet

Efter at have kigget på traktoren, fandt Super Dæk-montøren ud af, at de andre dæk heller ikke havde det for godt.

- Derfor fik vi næste dag monteret fire nye dæk, der var bestilt i mellemtiden. På den måde kunne vi med et sæt friske dæk forebygge næste nedbrud og trygt køre videre, siger Brian Christensen fra Hans Tobiasen Maskinstation og uddyber:

- Alt i alt synes jeg, at vi får en god service. Det betyder meget, at Super Dæk kan være her så hurtigt, som de kan. Derudover er kvaliteten af arbejdet også fin og prisen fornuftig.

 

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next