bannerPos

Brede bomme stiller krav – også til dækmonteringen

Forsøgsresultater fra Teknologisk Institut viser, at både dækmontering og akslernes affjedring kan have betydning for bommens stabilitet. Foto: Teknologisk Institut

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
21-03-2020 13:03
Der stilles større og større krav til bommens affjedring og bomstyring i takt med, at bommene bliver bredere. Forsøg viser, at også dækmontering og akslernes affjedring kan have betydning.

Målingerne på sprøjterne er foretaget jævnfør ISO 14131:2007 afsnit 5.3 ’Tests on tracks’ der angiver ISO 5008 ’Smoother Track’ som en egnet bane. ISO 5008 ’Smoother Track’ er udlagt på et asfaltområde ved Test Center Bygholm, Horsens, DK, og arealerne omkring banen er afslået umiddelbart før testen, for at sikre ensartede forhold for bommens højdesensorerne. Alle tests består af minimum otte gentagelser.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next