bannerPos

Flere special-frøsåmaskiner i jorden til efteråret

MI’s alsidige montage har her monteret en ekstra 20-huls fordeler bagerst, da der ønskes at så frøudlæg på hver anden række med den ene tank og dæksæd med den anden tank. Her i efteråret er MI klar til at sætte yderligere et par maskiner i marken med dette unikke frøudstyr.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
31-07-2020 21:44

Dansk landbrug er som bekendt stærkt specialiseret i frøproduktion, og samtidig har vi herhjemme et behov for sikker og præcis etablering af slætgræsmarker.

Det medfører nogle helt specielle behov for frøsåmaskiner og frøplaceringsudstyr, pointerer produktchef Per Monk Rasmussen fra MI.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next