bannerPos

Få fire gange mere for skovinvesteringer i Baltikum

Skovens produkter afsættes primært til den lokale træindustri. Træindustrien i Baltikum er ifølge Peter Vind Larsen i dag en af de mest moderne og primære træindustrier i Europa. Fotos: HD Forest

AF: MAJBRITT CHRISTENSEN

FAGJOURNALIST
17-04-2020 21:10
For velhavere har der i årevis været gode afkast ved skovinvesteringer i Baltikum. Direkte investeringer starter ved 3,5 millioner kroner, men private investorer kan gennem et selskab investere for mindre beløb.

Ifølge Peter Vind Larsen, baltic director hos HD Forest, et datterselskab under HedeDanmark, der forvalter og udvikler bæredygtig skov i Estland, Letland og Litauen, får man i Baltikum 3-4 gange mere skov for pengene end i Danmark.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39748 artikler)Prev1234567198619871988Next