bannerPos

Guldprisen kommer stærkt tilbage

Peter Arendt

13-06-2019 05:43

Efter en svag start på ugen hvor guldprisen blev sat under pres, kommer guldprisen stærkt tilbage, som en reaktion på at aktiemarkedet nu igen begynder at se svagt ud. I sidste uge var aktiemarkedet med pil op. rne om, at de aktiehandlende ikke for alvor tror på aktiemarkedet på den lange bane og at de i stedet fortsætter med at købe op i guld, der betragtes som sikkerhavn, når der er optræk til finansiel ustabilitet.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next