bannerPos

Minivådområde skal øge viden om reduceret næringsstofudledning

Seniorforsker Finn Plauborg, Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har store forventninger til de såkaldte MMM-anlæg, men finder det stadig nødvendigt grundigt at undersøge, hvordan anlæggene skal indstilles for at få optimal effekt.

Henriette Lemvig

Journalist (Planter)
30-10-2018 08:15
Fredag blev det andet af i alt to større minivådområder med filtermatrice indviet. Anlægget er et testanlæg, der skal bidrage til større viden inden for området.

Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har på foranledning af Miljø- og Fødevareministeriet opført et minivådområde med filtermatrice – et såkaldt MMM fuldskala-testanlæg – ved Hofmansgave på Nordfyn.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next